Консултация при посещение

Компетентна и професионална консултация при посещение в наш търговски обект, включваща и приблизително изчисление, при посочени от клиента размери за пердета, завеси и корнизи.

Запитване по имейл, телефон или вайбър

Бърз и коректен отговор на запитване чрез електронна поща или телефон. Изготвяне на оферта.

Вземане на мостра

Предлагаме да вземете мостра на избран текстил и да я видите в реална среда, за да се убедите в избора си.

Посещение на място

Посещение на място, оглед, заснемане на особености, взимане на размери. Често на място се оглеждат харесаните преди това текстили, за да се достигне максимално точен ефект на крайния резултат.

Ушиване на изделия от текстил

„МЕЛТЕКС-СВ“ ЕООД разполага с няколко шивашки ателиета, в които работят опитни служители с дългогодишен стаж.

Монтаж на корнизи, профили, аксесоари

Специализираната ни монтажна група извършва детайлно, прецизно и чисто работата си по поставянето на профилите.

Монтаж на текстил

Нашите специалисти могат да дойдат във вашият дом да окачат, и декорират завесите, които сте поръчали. При комплексна услуга ( монтаж на корнизи и изработка на завеси) окачването на завесите е комплимент – подарък от наша страна. А ако желаете за по-добра визия бихме могли и да го изгладим допълнително преди окачването (услугата гладене се заплаща отделно).

Гладене на текстил

Гладенето на пердета и завеси е всъщност изненадващо трудоемък процес. Едно перде със стандартни размери обичайно се равнява на десет ризи, като площ. Мелтекс предоставя тази услуга професионално с желанието да улесни своите клиенти.

Предпране нa текстил

Възможно е при почистването на определени материи, като лен, памук, вискоза или други натурални влакна да се получи свиване. Тези процеси са напълно естествени, като производителите на текстил приемат 4% свиваемост за обичайна. Ето защо Вашият текстил е добре да бъде изпран предварително.